International RelationsIR forsideIR genereltIR-rapporterLink   
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave

Grønland   Grønland   Grønland

Grønlandsuge i Greve Midtby Center (læs mere)

Er det et muligt Lions medlemLions Club Greve afholdt i samarbejde med Greve Midtby Center Grønlandsuge i perioden 20. - 25. april. Formålet for ugen var at skaffe penge til væresteder i Grønland, og dette skulle ske gennem Børn og Unge organisationen NANU.

Det blev en stor succes med et overskud på mere end 75.000 kr., det er så sandelig noget der kan gøre en forskel.

 

Grønland - Tasiilaq Julen 2008 (læs mere)

 I år kunne vi være rigtigt i gave humør, da vi havde fået mulighed for at uddele hele 23 julekurve hvilket er mere end en fordobling i forhold til 2007.

Derfor besluttede vi, at vi i år ville kunne uddele 11 stk. til Bygderne, det blev besluttet at Isortoq skulle have 1 stk., Tinetigilaq 2 stk., Sermiligak 2 stk., Kungmiut 3 stk. og Kulusuk 3 stk.

 

Lions Club Himmelbjerget støtter værestedet Sikkersoq, Alluitsup Paa (læs mere)

I et samarbejde med Danske Lions Klubbers Grønlandsfond, har Lions Club Himmelbjerget støttet værestedet Sikkersoq i Alluitsup Paa. Alluitsup Paa ligger i Sydgrønland i Nanortalik Kommune, meget smukt og tæt på havet mod vest.

Bygden har ca. 390 indbyggere. Alluitsup Paa (på dansk kaldet Sydprøven) betyder "Mundingen med stedet der mangler sæl-åndehuller".

 

Amarngivat (Værestedet), Tasiilaq, Grønland (læs mere)

Hermed lidt oplysninger om Amarngivats arbejde i forbindelse med støtte fra Lions.

Amarngivat har til huse i et stort hus her i Tasiilaq. Vi har åbent hverdag fra 8-18 og aldersgruppen er fra 5 til 14 år. Om tirsdagen har vi åbent til kl. 21:00, så de større børn kan få en mulighed for at være lidt alene, uden at skulle passe deres mindre søskende. Her får de så varm mad og lidt dessert.

Vi har en afdeling i Kulusuk og Kuummiut, som er de tilhørende bygder.
 

 

Grønland - Tasiilaq Julen 2007 (læs mere)

 Igen i år kunne vi, takket være den meget gavmilde donation gennem minikataloget, uddele 12 julekurve â kr. 1.500.

Flere medlemmer af Lions har gennem arbejde eller privat, stor viden om hvilke børnefamilier der er i stor trang. Desuden kontakter vi socialforvaltningen for at høre om de har emner, som trænger til at blive tilgodeset.

 

 

Grønland - Tasiilaq 2006-07 - Amarngivat (læs mere)

Med stor tak til Lions for vores nye skabsfryser. 

Grønland - Tasiilaq 2006-07 - Julekurve (læs mere)

Normalt uddeler vi 3-6 kurve â ca. kr. 800. Men takket være den meget gavmilde donation gennem minikataloget, var vi i julen 2006 i stand til at uddele 10 julekurve â kr. 1.500.

Flere medlemmer af Lions har gennem arbejde eller privat, stor viden om hvilke børnefamilier der er i stor trang. Desuden kontakter vi socialforvaltningen for at høre om de har emner, som trænger til at blive tilgodeset.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark